Stačí 1 lyžička a už nemusíte pridávať žiadnu chémiu: Domáce korenie do polievok, omáčok aj pod mäso!

Výborné korenie do každého jedla, Ja dávam aj do zemiakov, do omáčok, k mäsku. Stačí jedna lyžička a všetko skvele ochutí.

Výborné korenie do každého jedla, Ja dávam aj do zemiakov, do omáčok, k mäsku. Stačí jedna lyžička a všetko skvele ochutí.

Potrebujeme:

3 kg cibule

400 g ošúpaného cesnaku

1 bal. petržlenovej vňate

600 g soli

4 ks bobkový list

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Postup:

V mixéri rozmixujeme 3 kg cibule a 400 g cesnaku. Mixujeme po častiach, pretože všetko sa naraz do nádobky nezmestí. Pridáme aj 4 bobkové listy a zväzok petržlenovej vňate. Všetko vložíme do utierky a vytlačíme prebytočnú šťavu. Do tejto pasty pridáme aj 600 g soli a navrstvíme do čistých pohárov. Vďaka soli pasta vydrží. Skladujeme v chladničke a pridávame 1 lyžičku do každého jedla.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)