Najjednoduchší a najrýchlejší recept na mäso so zemiakmi: Stačí len dochutiť, ponapichovať a raz dva je jedlo na stole!

Rýchle a chutné jedlo podľa receptu z youtube, ktoré je raz dva na stole. Veľmi jednoduchá príprava a žiadny zbytočný špinavý riad!

Potrebujeme:

6 väčších zemiakov

soľ, korenie,

bazalku podľa chuti

bravčové karé alebo krkovičku

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

červenú papriku

špajdle

Postup:

Zemiaky si ošúpeme a pozdĺžne nakrájame na stredne hrubé plátky. Osolíme, posypeme bazalkou a premiešame. Mäso si nakrájame na plátky, ktoré následne osolíme, okoreníme, opaprikujeme a koreniny dobre rozotrieme.

Zoberieme si špajdle a začneme napichovať striedavo zemiaky a mäso.

Špíz zabalíme do alobalu, vložíme na plech a pečieme 50 minút v predhriatej rúre pri  180 °C. Hotovo. Prajeme dobrú chuť!

Video návod: