Zemiaky ani neberte do ruky, toto si zamiluje celá rodina: Úžasne jemné a lahodné fašírky z cukety – najlepšia príloha na svete!

Tieto halušky milujem, sú jemné, lahodné a nám chutia viac, ako tie klasické zo zemiakov. Skúste sami a uvidíte.

Potrebujeme:

1 ks stredne veľká cuketa

6 lyžíc múka hladká alebo polohrubá (prípadne podľa potreby a veľkosti cukety)

1 ks vajce

vegeta bez glutamanu

soľ

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Postup:

Nastrúhame cuketu. Pridame vajíčko, soľ a vegetu a zmiešame. Pridáme múku podľa toho, aby nám vznikla primerane hustá hmota na halušky. Nahádžeme do vriacej vody, povaríme a precedíme. Podávame k mäsku, s dusenou kapustou alebo smotanou.

Prajeme  vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár