plny-hrniec_transparent_negativ.png

Zabudnite na obložené chlebíky. Toto jedlo nie je o nič náročnejšie, výsledok je však neporovnateľný!

Netrvá to dlhšie ako nakrájať bochník na krajce a obložiť rôznymi ingredienciami. Výsledok je však neporovnateľne lepší!

Geniálna večera pripravená z bochníka a ingrediencií, ktoré máme v súvislosti s pečivom radi. Náplň môžete samozrejme obmieňať podľa chuti a surovín, ktoré momentálne máte poruke. Výsledok bude vždy skvelý!

Potrebujeme:

Okrúhly bochník chleba

Syr v črievku

1 cibuľu

Horčicu

Kečup

Niekoľko plátok suchej alebo polosuchej salámy

Niekoľko plátkov šunky (môžeme použiť rôzne druhy šunky, alebo slaninu)

Tvrdý syr

Čínsku kapustu

2 paradajky

Červenú papriku

Postup:

Z chlebíka odrežeme vrch a vnútro vyberieme – budeme ho potrebovať neskôr.

Na dno uložíme plátky polosuchej salámy a na salámu nanesieme syr v črievku – rozotrieme lyžičkou.

Na  syr uložíme kolieska cibule.

Na cibuľu uložíme vrstvu chlebovej striedky, ktorú sme predtým vybrali a nanesieme na ňu horčicu a niekoľko kúskov červenej papriky (ak máte dari pikantné, môžete použiť pálivú papriku). Pokračujeme vrstvou šunky.

Vrstvu šunky potrieme kečupom, na ktorý uložíme listy čínskej kapusty.

Obsah bochníka môžeme rukou jemne zatlačiť dovnútra, aby sa nám toho dovnútra zmestilo čo najviac. Na kapustu uložíme kúsky rajčín a papriky. Na zeleninu uložíme tvrdý syr nakrájaný na kúsky.

Prikryjeme vrstvou šunky. Vrstvenie ukončíme kombináciou syra, kečupu a horčice.

Takto naplnený bochník prikryjeme vrchnou časťou, zabalíme do alobalu a vložíme do vyhriatej rúry.

Pečieme pri teplote 150 stupňov približne 30 minút.

Nakrájame na kúsky a môžeme podávať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Najlepšie recepty na dnes