Zabudnite na klasický trojobal: Obaľte huby v tomto a budú také chrumkavé a lahodné, ako nikdy predtým!

Kto by nemiloval vyprážané huby? Vďaka tomuto špeciálnemu nápadu na obaľovanie budú chutnejšie ako kedykoľvek predtým.

Potrebujeme:

300 g menších húb

2-3 lyžice hladkej múky

1-2 strúčiky cesnaku

1 lyžičku sójovej omáčky

Kvapku vody (uvidíte podľa konzistencie cestíčka)

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ, korenie a sušené bylinky podľa chuti

Strúhanku

Postup:

Huby očistíme a osušíme papierovým obrúskom.

Múku zmiešame so sójovou omáščkou, pretlačeným cesnakom a kvapkou vody. Malo by to mať konzistenciu ako hustejšia kyslá smotana.

Necháme odležať 15-20 minút, do cestíčka môžeme pridať ľubovolné koreniny.

Na hlbšej panvici necháme zahriať olej. Huby ponoríme najskôr do cestíčka a potom do strúhanky. Hneď vyprážame v rozpálenom oleji.

Prebytočný olej odstránime pomocou papierového obrúska a môžeme si pochutnávať.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Témy:


Pridajte svoj komentár