Vyšľahajte kondenzované mlieko s vareným kondenzovaným mliekom: Toto je to najlepšie, čo som kedy pripravil!

Vynikajúci trojzložkový recept na jednoduchý dezert, ktorý pripravíte za chvíľu a bez pečenia.

Skvelý dezert bez smotanového syra, s nízkym obsahom tuku a bez želatíny.

 

 

Výborný recept z youtube kanála Zdravo a chutne na nepečený dezert.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

760 g vareného kondenzovaného mlieka

600 g kondenzovaného mlieka

14 neplnených tortových oblátkov

150 g mandlí

100 g čokolády

20 ml rastlinného oleja

Postup:

Do misky pridáme varené kondenzované mlieko, kondenzované mlieko.

Špachtľou vymiešame.

V mixéri rozmixujeme mandle na prášok.

 

 

Krém nanesieme na oblátku.

Rozotrieme po celej ploche.

 

 

Posypeme mandľami.

Preložíme ďalšou oblátkou.

 

 

Pridáme ďalšiu oblátku.

Rukami ju zatlačíme a špachtľou nanesieme krém.

Preložíme ďalšou oblátkou a zatlačíme.

Takto spravíme so všetkými vrstvami.

 

 

Do rajnice na sporáku pridáme nalámanú čokoládu a olej.

Čokoládu za miešania rozpustíme.

 

 

Čokoládu nalejeme na vrch dezertu a rozotrieme.

Boky potrieme krémom z kondenzovaného mlieka.

 

 

Na boky nanesieme mandle.

A necháme stuhnúť čokoládu.

Dobrú chuť!

Video návod:

 

 

 

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: tjn
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: unsplash