Vyprážané kuracie prsia v pikantnom jogurtovom obale: Chutnejšie rezne ste v živote nejedli!

Kuracie prsia obalené v pikantnom obale sú veľmi chutné vďaka silným koreninám, ktoré si môžete upraviť podľa vlastnej chuti.

Mäso vďaka jogurtu úžasne zmäkne a hodí sa k nemu každá príloha.

 

 

 

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

 

Famózne kuracie rezne v pikantnom obale podľa receptu z portálu sobors.

Potrebujeme:

80 dkg kuracích pŕs

2 vajcia

1 ČL sušeného cesnaku

1 ČL drveného korenia jalapeňo

1 dl mlieka

olej na vyprážanie

soľ podľa chuti

1/2 ČL bieleho korenia

1/2 kajenského korenia

28 dkg gréckeho jogurtu

2 šálky strúhanky

Postup:

 

 

 

 

Kuracie prsia nakrájame podľa potreby.

Vysušíme a dochutíme soľou.

V miske rozšľaháme vajce, pridáme korenie a dôkladne premiešame.

 

 

 

Potom pridáme jogurt, mlieko a zamiešame.

Pripravené plátky mäsa vložíme do jogurtovej zmesi.

 

 

 

 

Mäso prekryjeme.

Vložíme na 30 minút do chladničky (môžeme nechať aj celú noc).

Plátky mäsa obalené v jogurtovej zmesi obalíme v strúhanke.

 

 

 

 

Na panvici rozpálime olej.

Vložíme rezne a osmažíme ich z oboch strán do zlatista.

 

 

 

Dobrú chuť!

 

 

Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay