Vynikajúci tip, ako pripraviť rybie filé

Zabudnite na klasický trojobal a vyskúšajte túto – skutočne jednoduchú a chutnú verziu v lahodnom syrovom cestíčku.

Zabudnite na klasický trojobal a vyskúšajte túto – skutočne jednoduchú a chutnú verziu v lahodnom syrovom cestíčku.

 Potrebujeme:

200 g rybích filé (aljašská treska)

3 lyžice majonézy

2-3 lyžice hladkej múky (prípadne podľa potreby)

4 vajcia

100 g sutrúhaneho syra

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ  a koreniepodľa chuti

Postup:

Rozšľahané vajcie zmiešame so syrom, majonézou a pridáme soľ. Do cesta postupne vmiešame múku a môžeme dochutiť ľubovoľným korením. Vymiešame hladké cestíčko, v ktorom obľajume rybie filé.

Rybie filé opražíme z oboch strán na rastlinnom oleji dozlatista.

Poznámka: cestíčko je veľmi chutnou alternatívou aj pri príprave kuracieho mäsa

Prajeme vám dobrú  chuť! :-)

zdroj: vk