Vyprážané fašírky z mletého už nerobím, toto je stokrát lepšie: Mäso stačí zamiešať s kyslou smotanou, cibuľou a o 10 minút máte obed ako lusk!

1104 0

Mäso som najskôr chcela zomlieť ako klasicky, toto bol ale omnoho lepší nápad.

Potrebujeme:

mäso bravčové 500 g

cibuľa 2-3 ks

vajcia 2 ks

soľ

korenie

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

kyslá smotana 2 lyžice

múka hladká 4 lyžice

olej na vyprážanie

Postup:

Mäso si teda len nakrájame na kocky a zmiešame s ostatnými prísadami – na polkruhy nakrájaná cibuľka, smotana, múka, vajcia, soľ a korenie podľa chuti. Všetko stačí zamiešať a pomocou lyžice dávkovať na rozpálený olej. Vyprážame z oboch strán dozlatista.

Témy:


Pridajte svoj komentár