Vyprážané fašírky z mletého už nerobím, toto je stokrát lepšie: Mäso stačí zamiešať s kyslou smotanou, cibuľou a o 10 minút máte obed ako lusk!

Mäso som najskôr chcela zomlieť ako klasicky, toto bol ale omnoho lepší nápad.

Mäso som najskôr chcela zomlieť ako klasicky, toto bol ale omnoho lepší nápad.

Potrebujeme:

mäso bravčové 500 g

cibuľa 2-3 ks

vajcia 2 ks

soľ

korenie

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

kyslá smotana 2 lyžice

múka hladká 4 lyžice

olej na vyprážanie

Postup:

Mäso si teda len nakrájame na kocky a zmiešame s ostatnými prísadami – na polkruhy nakrájaná cibuľka, smotana, múka, vajcia, soľ a korenie podľa chuti. Všetko stačí zamiešať a pomocou lyžice dávkovať na rozpálený olej. Vyprážame z oboch strán dozlatista.