Vynikajúce syrové chuťovky s medvedím cesnakom

Medvedí cesnak sa objavuje vždy začiatkom jari a vychutnávať si ho môžeme len necelé dva mesiace. Pripravte si si z neho túto vynikajúcu chuťovku.

Medvedí cesnak sa objavuje vždy začiatkom jari a vychutnávať si ho môžeme len necelé dva mesiace. Pripravte si si z neho túto vynikajúcu chuťovku.

Potrebujeme:

400 g rozvaľkaného cesta na pizzu

250 g syra

1 zväzok medvedieho cesnaku

100 g roztopeného masla

Postup:

Cesto nakrájame na štvorčeky a do každého štvorčeka vložíme kúsok syra a trochu nakrájaného medvedieho cesnaku. Zabalíme vyformujeme tvar guľôčky. Formu na pečenie vymastíme rozpusteným maslom. Do formy vložíme guličky, ktoré potrieme rozpusteným maslom.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Vložíme do vyhriatej rúry a pečieme pri teplote 200 stupňov približne 20-22 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)