plny-hrniec_transparent_negativ.png

Jednoduché, chutné, rýchle! Pár minút a máte výborné predjedlo, alebo občerstvenie pre návštevu.

Prekvapila vás návšteva a potrebujete rýchlo vykúzliť jednoduché a chutné občerstvenie? Nezúfajte, s týmto receptom to zvládnete bez stresu a za pár minút.

Prekvapila vás návšteva a potrebujete rýchlo vykúzliť jednoduché a chutné občerstvenie? Nezúfajte, s týmto receptom to zvládnete bez stresu a za pár minút.

Potrebujeme:

1 bagetu

1 strúčik cesnaku

2 ks varených vajec

1 kus taveného syra (obdĺžnik syrokrému)

1 konzerva tuniaka

1 PL majonézy alebo kyslej smotany

soľ, mleté čierne korenie podľa chuti

Postup:

1. Bagetu si nakrájajte na plátky

2. Opečte na sucho z oboch strán

3. Z oboch strán natrite cesnakom

4. Na hrubom strúhadle si nastrúhame varené vajcia, aj syr

5. Pridáme tuniaka z konzervy a majonézu

6. Osolíme, okoreníme a dobre premiešame

7. Natrieme na kúsky opečenej cesnakovej bagety a podávame

Najlepšie recepty na dnes