Vynikajúce kapsičky z bravčového mäsa: Tajomstvo chuti tkvie v dokonalej plnke!

Ak neviete, čo zajtra na obed, vyskúšajte tieto vynikajúce bravčové kapsičky plnené lahodnou plnkou podľa receptu z youtube.

Rodina bude spokojná a každý si bude pochvaľovať!

Potrebujeme:

600 g bravčových plátkov

200 g konzervovaných šampiňónov

3 strúčiky cesnaku

...

130 g tvrdého syra

75 g kyslej smotany

soľ

čierne mleté korenie podľa chuti

Postup:

Bravčové plátky (najlepšie karé) si cez potravinársku fóliu naklepeme tĺčikom.

Osolíme a okoreníme z oboch strán. 

Tvrdý syr si nakrájame na menšie kúsky a do stredu každého mäsového plátku položíme jeden kúsok. 

Šampiňóny si scedíme a nakrájame na menšie kúsky.

Vložíme do misky, zmiešame s prelisovaným cesnakom a kyslou smotanou. 

Na každý plát okrem syra navrstvíme aj 1 lyžicu tejto plnky. 

Mäso s plnkou potom zabalíme do kapsičky.

Hore zafixujeme špáradlom. 

Všetky pripravené mäsové kapsičky uložíme vedľa seba na plech pokrytý papierom na pečenie.

Pečieme v predhriatej rúre pri teplote 180 °C asi 30 minút. 

Hotovo.

Prajeme dobrú chuť!

BONUS

Vyskúšajte aj bonusový recept na zapekané rezne, ktorý nájdete v priloženom videu spolu s podrobným receptom na bravčové kapsičky.

Video návod: