Nie je suchá, nepraská, chutí fantasticky: Vynikajúca a rýchla roláda len z 3 prísad!

Potrebujeme:

cesto:

  • 90 g hl. múky
  • 3 vajcia
  • 90 g kr. cukru

Postup:

1. Vyšľaháme vajcia s cukrom po dobu aspoň 5 minút – cukor sa musí rozpustiť a hmota získa bielu nadýchanú konzistenciu.

2. Múku preosejeme a vmiešame do hmoty – opatrne vymiešame do homogénnej hmoty. 

3.  Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. 

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

4. Cesto rozložte po celom povrchu.

5. Pečte vo vyhriatej rúre po dobu 13-17 minút pri teplote 190 C. Pripravenosť skontrolujeme špáradlom.

6. Zabaľte cesto do uteráka a zabaľte. Necháme vychladnúť v tomto stave.

Potom opatrne zložte papier.

Na cesto namažte krém a opäť zrolujte. Krém môže byť akýkoľvek.