Potrebujeme:
cesto:
- 90 g hl. múky
- 3 vajcia
- 90 g kr. cukru
Postup:
1. Vyšľaháme vajcia s cukrom po dobu aspoň 5 minút – cukor sa musí rozpustiť a hmota získa bielu nadýchanú konzistenciu.
2. Múku preosejeme a vmiešame do hmoty – opatrne vymiešame do homogénnej hmoty.
3. Cesto nalejeme na plech vystlaný papierom na pečenie.
4. Cesto rozložte po celom povrchu.
5. Pečte vo vyhriatej rúre po dobu 13-17 minút pri teplote 190 C. Pripravenosť skontrolujeme špáradlom.
6. Zabaľte cesto do uteráka a zabaľte. Necháme vychladnúť v tomto stave.
Potom opatrne zložte papier.
Na cesto namažte krém a opäť zrolujte. Krém môže byť akýkoľvek.