plny-hrniec_transparent_negativ.png

Keď budete v nedeľu obaľovať rezne, spomeňte si na to: Stačí pridať do trojobalu toto a budú neprekonateľné!

Nie je to o nič náročnejšie na prípravu, no výsledok je neporovnateľný!

Nie je to o nič náročnejšie na prípravu, no výsledok je neporovnateľný!

Potrebujeme:

Plátky krkovičky

1 šálka strúhanka

1 šálka hladká múka

1 lyžica červená mletá paprika

3 ks vajcia

2 lyžice čerstvá petržlenová vňať

2 lyžice horčice

20 g maslo

soľ, korenie

olej na vyprážanie

Voliteľné: 50 g pamezánu

Postup:

Mäso umyjeme, osušíme, zakryjeme potravinárskou fóliou a poriadne naklepeme na tenký plát.

Plátok osolíme a okoreníme podľa chuti.

V miske vymiešame vajíčka, pridáme nasekanú petržlenovú vňať, štipku soli, horčicu a korenie. Dôkladne vidličkou vyšľaháme.

Na tanieri zmiešame hladkú múku s červenou mletou paprikou.

Do druhého taniera nasypeme strúhanku (môžeme do nej pridať aj syr) a obalíme ako v klasickom trojobale. Múka – vajíčko – strúhanka.
Smažíme v rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: coolinarika

Najlepšie recepty na dnes