plny-hrniec_transparent_negativ.png

Nikdy by som neverila, že mleté mäso môže chutiť tak výborne: Neprekonateľné mleté rezne s Nivou, perfektné aj na slávnostný stôl!

Perfektný tip, ako premeniť obyčajné mleté mäso na fantastickú pochúťku, ktorú môžete pokojne servírovať aj ako slávnostné nedeľné jedlo. Ochutnajte, kombinácia mletého mäsa a nivy chutí fantasticky!

Perfektný tip, ako premeniť obyčajné mleté mäso na fantastickú pochúťku, ktorú môžete pokojne servírovať aj ako slávnostné nedeľné jedlo. Ochutnajte, kombinácia mletého mäsa a nivy chutí fantasticky!

Potrebujeme:

500 g mletého bravčového mäsa

80 g syra nivy

100 ml kefíru

1 lyžicu pikantnej horčice

Sladkú papriku

Čierne mleté korenie

Soľ

Na obalenie:

Vajce

Hladkú múku

Strúhanku

Tuk na vyprážanie

Postup:

Mäso zmiešame s ostatnými prísadami a dáme do chladničky odležať aspoň na 2 hodiny. Z hmoty potom formujeme placky – ploché rezne, ktoré obalíme ako klasické rezne v trojobale.

Smažíme v rozpálenom oleji z oboch strán dozlatista. Podávame s prílohou podľa chuti. Nám najviac chutia so zemiakovou kašou.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Peťa J.

Najlepšie recepty na dnes