Vynikajúce mäso v horčici podľa Evky: Neuveriteľné, čo dokáže obyčajná horčica, keď do nej dáte mäso na 1 noc!

Výborný tip na perfektný obed pre celú famíliu.

Výborný tip na perfektný obed pre celú famíliu.

Potrebujeme:

mäso (jedno aké, plátky, kúsky ..)

troška oleja

1/2  téglika kremžskej horčice

2 veľké cibule

1 strúčik palička cesnaku,

...

soľ a korenie

Plátky slaninky

Domáce lečo

Postup:

Plátky mäsa zľahka naklepeme, zľahka osolíme, okoreníme a zalejeme horčicou zmiešanou s trochou oleja. Pridáme aj nakráajnú cibuľku, cesnak a necháme takto naložené cez noc.

Na druhý deň mäso sprudka opečieme na panvici a uložíme na plech. Na každý kúsok navrstvíme zvyšnú marinádu, lečo a plátok slaninky. Podlejeme a pečieme pri teplote 180 stupňov zakryté alobalom asi 30 minút a následne necháme otvorené zapiecť.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Evka C.