Vrstvený bravčový kastról na slávnostný stôl: Najlepšie papáničko na svete!

Výborný nápad na slávnostné jedlo, ktoré pripravíte jednoducho a rýchlo na jednom pekáči. Tajomstvo chuti je ukryté medzi jednotlivými vrstvami.

Výborný nápad na slávnostné jedlo, ktoré pripravíte jednoducho a rýchlo na jednom pekáči. Tajomstvo chuti je ukryté medzi jednotlivými vrstvami.

Potrebujeme:

2 kg bravčového alebo hovädzieho mäsa

250 g húb

300 g syra

2 cibule

Majonézu na potretie

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Soľ, čierne korenie, korenie na pečené mäso

Postup:

Mäso očistíme a nakrájame na menšie kúsky, zmiešame so soľou, koreninami a uložíme na plech vymastený olejom alebo masťou.

Na mäso uložíme huby a nakrájanú cibuľku, uložíme plátky syra a nakoniec potrieme majonézou. Prikryjeme alobalom a pečieme pri teplote 180 stupňov asi 50 minút. Potom alobal zložíme a necháme zapiecť dozlatista.

Prajeme vám dobrú chuť!:-)