Veľmi šťavnaté kuracie rezne naruby, zapečené s cibuľkou: Chutia ešte lepšie, ako klasika z bravčového mäsa!

Obrátené rezne z kuracieho mäska, naozaj výborné, rýchle a fantasticky šťavnaté.

Obrátené rezne z kuracieho mäska, naozaj výborné, rýchle a fantasticky šťavnaté.

Potrebujeme:

Kuracie rezne 4 ks

2 vajcia

Strúhanka

2 cibule

Sušený cesnak, soľ, korenie

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Maslo

Olej

Postup:

Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a posypeme sušeným cesnakom. Obalíme najprv v strúhanke tak, že ju čo najviac vtlačíme do mäsa (môžeme na to použiť plochú stranu klepáčika na mäso). Potom obalíme v oslolených vajciach a troche mlieka. Ihneď kladieme na panvicu s rozohriatym olejom a opečieme z oboch strán.

Mäso vyberieme a na rovnakej panvici orestujeme na prúžky nakrájanú cibuľu. Cibuľu preložíme do pekáča, na ňu rozprestrieme mäso, na mäso dáme kúsky masla, podlejeme niekoľkými lyžicami vody a dáme piecť do rúry vyhriatej na 200 ° C na približne 25 minút. Výpekom môžeme prelievať mäso.