Doprajte si fašírky trochu inak – z vajíčok a zelených byliniek, ktoré vás prekvapia vynikajúcou chuťou. Navyše, pripravíte ich skutočne bleskovo. :-)
Potrebujeme:
6 ks varených vajec
1 zväzok zelenej cibuľky
2 lyžice krupice
1 lyžica hladkej múky
1 lyžica kyslej smotany
Soľ
Čierne mleté korenie
Rastlinný olej
Postup:
Vajcia uvaríme natvrdo a nastrúhame na hrubom strúhadle (prípadne nakrájame nadrobno). Pridáme nadrobno nasekanú cibuľku a petržlenovú vňať. Do zmesi vmiešame aj krupicu, múku a dochutíme soľou a korením.
Premiešame a z hmoty, ktorá nám vznikla formujeme jednotlivé fašírky. Na panvici rozpálime olej a vyprážame na ňom fašírky z oboch strán dozlatista.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: sovkusom