plny-hrniec_transparent_negativ.png

Úžasný tvarohový koláč ku káve: Neprekonateľná piškóta, jahody a úžasný krém – lepší dezert nepoznám!

Vynikajúci dezert z jahôd a výborného krému z pudingu a tvarohu.

Potrebujeme:

500 g jahody

Na cesto:

3 bielky

100 g kryštálový cukor

3 žĺtky

200 g margarín

100 g kryštálový cukor

1 balíček vanilkový cukor

350 g hl. múky (preosiatej)

1 balíček prášok do pečiva

Na krém:

750 g tvarohu

4 bielky

150 g kryštálový cukor

4 žĺtky

0,5 poháre mlieka

1 šálka oleja

1 balíček puding prášok

Postup:

Očistite jahody a prekrojte na polovice.

Potom vyšľahajte bielky a keď stuhnú, pridáme cukor.

Piškotový tortu s jahodami - príprava 2

Potom vyšľahajte žĺtky s cukrom a vanilkovým cukrom, až do peny, pridajte margarín a premiešajte. Teraz primiešajte múku s práškom do pečiva a zamiešajte do cesta. Nakoniec vmiešajte bielkovú hmotu.

Sladký koláč s jahodami - príprava 3

Zmes sa nanesie na plech vystlaný papierom na pečenie a rúra sa predhreje na teplotu 180 ° C.

Piškotový tortu s jahodami - príprava 4

Vyšľahajte bielky spolu s cukrom.

Pečivo s jahodami - príprava 5

Potom vaječné žĺtky premiešajte s tvarohom, mliekom, olejom, pudingovým práškom a pridajte vaječné bielky.

Sladký koláč s jahodami - príprava 6

Krém natrite na cesto a uložte naň jahody. Koláč piecť asi 40 minút a potom ho nechajte vychladnúť.

Piškotový koláč s jahodami - príprava 7
Prajeme vám dobrú chuť! :-)
zdroj: kochrezepte

Najlepšie recepty na dnes