Výborný krém, ktorý robím len na špeciálne príležitosti, ale je naozaj výborný, deti ho milujú a musím sa priznať, že aj ja.
Potrebujeme:
60 g Marshmallov cukríkov banánových (ja som kúpila 200 g balenie v potravinách koruna)
300 ml smotany na šľahanie
Postup:
Cukríky si nakrájame nadrobno, aby sa ľahko rozpustili. Do hrnca s hrubým dnom dáme zahrievať smotanu a pridáme do nej cukríky. Zahrievame a miešame, kým sa cukríky nerozpustia.
Zahrievame len na veľmi slabom plameni. Necháme zmes celkom vychladnúť -ideálne cez noc.
Následne zmes vyšľaháme ako klasickú šľahačku – ak sa vám zdá príliš hustá konzistencia, pridajte počas šľahania ešte torochu smotany.
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
Môžeme podávať. My ho jeme len tak, alebo dávam na muffiny.