Úžasné tvarohovo-kávové rezy z hrnčeka: Veľmi šťavnatý koláčik, vždy má veľký úspech!

Autorkou tohoto receptu je pani Stáňa P., podľa mňa ide o jeden z najlepších tvarohových dezertov vôbec a to som ich už pár skúsila. Určite si recept zapíšte je výborný!

Autorkou tohoto receptu je pani Stáňa P., podľa mňa ide o jeden z najlepších tvarohových dezertov vôbec a to som ich už pár skúsila. Určite si recept zapíšte je výborný!

Potrebujeme:

2 vajcia

1 hrnček práškového cukru

2 hrnčeky hladkej múky

1 prášok do pečiva

1 vanilkový cukor

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 hrnček mlieka

1/2 hrnčeka oleja

1 lyžička kakaa

2 lyžičky rozpustnej kávy

krém:

1/2 l mlieka
2 vanilkové pudingy
(Cukor podľa chuti)
2 tvarohy (vo vaničke)
(Rum podľa chuti)
1/2 masla

Poleva:

2 kyslé smotany
1 čokoláda na varenie

Postup:

Všetko zmiešame dohromady a polovicu cesta vlejeme na pekáč. Do druhej polovice primiešame kakao a rozpustnú kávu zamiešame a nalejeme na cesto dáme piecť.

Krém:

V mlieku si uvaríme puding, hneď do horúceho zašľaháme maslo a potom pridáme oba tvarohy a rum a ešte našľaháme. Krém nanesieme na upečené a vychladnuté cesto uhladíme a nakoniec dáme polevu.

Poleva:

Ruzpustíme si čokoládu a potom zamiešame obe kyslej smotany.