Úžasne šťavnaté mäsko pre pekelníkov: Takúto chutnú a mäkučkú krkovičku som ešte nikdy nejedla!

Výborné mäsko, ktoré sa rozpadá na jazyku. Jemne pikantné a úžasne šťavnaté!

Výborné mäsko, ktoré sa rozpadá na jazyku. Jemne pikantné a úžasne šťavnaté!

Potrebujeme:

8 plátkov bravčovej krkovičky

10-12 strúčikov cesnaku

Soľ

2 veľké cibule

Na marinádu:

...

4 lyžice oleja

4 lyžice sójovej omáčky

10 lyžíc pikantného kečupu (môžete požiť aj jemný)

1 lyžicu medu

1 lyžicu sladkej mletej papriky

1 lyžičku čierneho korenia

Potrebujeme:

Mäso si naklepeme, osolíme, potrieme prelisovaným cesnakom a pokladáme na vymastený pekáč. Mäso zakryjeme nakrájanou cibuľou. Zo všetkých  prísad na marinádu vymiešame jednotnú zmes a zalejme s ňou mäsko s cibuľkou. Dáme upiecť do rúry cca na 1 – 1,5 hod pri 180 stupňov. To je všetko – máme hotovú krásne šťavnatú  krkovičku, ktorá sa rozpadá na jazyku zo super omáčkou … podávame s ryžou, alebo zemiačkami.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: smakmojegodomu