Úžasne šťavnatá obložená krkovička: Čo dokážu tieto 3 prísady aj s tvrdým mäsom je naozaj ohromné, toto sa zje aj úplne samé!

Tento jednoduchý recept mám od svokry a je skutočne ultra jednoduchý. Dokonalú pochúťku vykúzlite len z 3 prísad!

Tento jednoduchý recept mám od svokry a je skutočne ultra jednoduchý. Dokonalú pochúťku vykúzlite len z 3 prísad!

Potrebujeme:

10 ks tenších plátkov krkovičky

10 lyžíc horčice

Veľké cibule – tak, aby ste mali dosť na každý plátok mäska (3-4 ks)

Plátky slaniny

Postup:

Mäsko si umejeme, osušíme a posypeme soľou a korením. Dôkladne potrite mäso z ejdnej strany horčicou a nechajte odstáť pár hodín v chlade. Potom dáme na plech, poriadne posypeme cibuľou a obložíme slaninkou.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Pri teplote 180 stupňov pečieme pod alobalo cca 80 minút. Potom necháme 10 minút dopiecť bez alobalu.

Prajeme vám dobrú chuť!:-)