Univerzálny tvarohový krém, ktorý spraví z každého dezertu luxusnú maškrtu: Jednoduchá príprava a miliónová chuť!

Ak nemáte v obľube ťažké maslové krémy, vyskúšajte tento svieži krém s tvarohom podľa receptu z youtube.

Z každého dezertu spraví luxusnú maškrtu!

Potrebujeme:

250 g tvarohu

180 g masla

50 g práškového cukru

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

50 g kondenzovaného mlieka

Postup:

Všetky suroviny by mali mať izbovú teplotu.

Maslo s cukrom vyšľaháme do peny pri najvyšších otáčkach.

V samostatnej miske si zmiešame tvaroh s kondenzovaným mliekom a vyšľaháme tyčovým mixérom.

Potom obe hmoty (maslovú, aj tvarohovú so salkom) spojíme pomocou stierky ľahkým premiešavaním zdola nahor.

Hotovo. Teraz môžete krém použiť na dezerty podľa vlastného výberu.

Prajeme dobrú chuť!

Video návod: