Ak nemáte v obľube ťažké maslové krémy, vyskúšajte tento svieži krém s tvarohom podľa receptu z youtube.
Z každého dezertu spraví luxusnú maškrtu!
Potrebujeme:
250 g tvarohu
180 g masla
50 g práškového cukru
Najlepšie nápady na váš e-mail
Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.
50 g kondenzovaného mlieka
Postup:
Všetky suroviny by mali mať izbovú teplotu.
Maslo s cukrom vyšľaháme do peny pri najvyšších otáčkach.
V samostatnej miske si zmiešame tvaroh s kondenzovaným mliekom a vyšľaháme tyčovým mixérom.
Potom obe hmoty (maslovú, aj tvarohovú so salkom) spojíme pomocou stierky ľahkým premiešavaním zdola nahor.
Hotovo. Teraz môžete krém použiť na dezerty podľa vlastného výberu.
Prajeme dobrú chuť!
Video návod: