Ultra jednoduché syrové fašírky s údenou vôňou a dokonalou chuťou: Keď ochutnáte, na mäso si ani nespomeniete!

Výborný tip na obed – syrové fašírky z dvoch druhou syra, ktoré užasne rozvoniavajú už vtedy, keď ich pripravujete na panvici

Výborný tip na obed – syrové fašírky z dvoch druhou syra, ktoré užasne rozvoniavajú už vtedy, keď ich pripravujete na panvici.

Postup:

2 vajcia

1 cibuľku nakrájanú nadrobno

70 g šunky nakrájanej nadrobno

150 g údeného syra – nastrúhaného

150 g strúhaného syra Gouda

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1 zemiaky – uvarený, nastrúhaný

2 lyžice hladkej múky

Majoránku, soľ a korenie

Olej

Na obaľovanie:

Strúhanku

Postup:

Všetky prísady zmiešame a z hmoty odoberáme jednotlivé guľky, ktoré obalíme v strúhanke a vyformujeme do tvaru hrubších placiek – fašírok. Vyprážame na rastlinnom oleji z oboch strán dozlatista.

Podávame s prílohou podľa chuti! :-)