VÝBORNÉ babičkine tvarohové slimáky bez vajec a BEZ kysnutia: Podľa tohoto receptu sa vždy vydaria!

579

Vynikajúci recept na tvarohové slimáky z youtube, ktoré viete pripraviť len z pár prísad, nekysnú a chutia fantasticky.

Potrebujeme na 20 kusov (~ 540 g):

– 250 g tvarohu

– 40 g masla

– 40 ml rastlinného oleja

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

~ 200 – 220 g múky

– 1 lyžička prášku do pečiva

– štipka vanilky a soli

– akákoľvek plnka, mám cukor + hrozienka,

Pečieme v rúre predhriatej na 180 ° C ~ 15-20 minút. Čas pečenia závisí od charakteristík vašej rúry.

Postup:

Tvaroh rozmiešame s maslom.

Pridáme olej.

Pridáme preosiatu múku a prášok do pečiva.

Pridáme aj soľ a vanilku. Vypracujeme jednotné cesto.

Vyformujeme do tvaru šúlku a nakrájame ho na kúsky.

Každý kúsok rozvaľkáme na placku.

Na jednu polovicu navrstvíme náplň.

Preložíme cesto cez náplň.

Na opačnej strane spravíme zárezy.

Zrolujeme.

Takto pokračujeme s každým kúskom cesta a hotové slimáky preložíme na plech vyložený papierom.

Pečieme v rúre predhriatej na 180 ° C ~ 15-20 minút.

Video návod:

 

Témy:


Pridajte svoj komentár