Fantastický recept na studenú bábovku z tvarohu a kyslej smotany, je to výborný recept.
Potrebujeme:
30 g želatíny v prášku
700 g núzkotučného tvarohu
200 g kr. cukru
100 g bieleho hrozna
50 g tmavej čokolády
200 ml mlieka
250 g kyslej smtoany
1 kus pomaranču
1 kus strúhaného kokosu
Postup:
želatínu dáme napučať do studeného mlieka, Potom zahrievaním rozpustíme. Tvaroh dobre vmiešame s cukrom a kyslou smotanou, potom vlejeme želatínu a dôkladne premiešame. Nalejeme časť zmesi do silikónovej formy na banábovku, uložíme ovocie a porkačujeme zvyškom krému. Dáme stuhnúť do chladničky na 4-5 hodín, alebo na noc. Na druhý deň vyklopíme a môžeme si pochutnávať. Pred servírovaním môžete posypať kokosom a strúhanou čokoládou.