plny-hrniec_transparent_negativ.png

Jemný broskyňový koláč z hrnčeka: Robota na 5 minút a máte najlepší ovocný koláč pod slnkom!

Výborný ovocný koláč z hrnčeka. Jednoduchý a veľmi, veľmi lahodný.

Výborný ovocný koláč z hrnčeka. Jednoduchý a veľmi, veľmi lahodný.

Potrebujeme:

4 vajcia

125 gramov masla (izbovej teploty)

1 šálka práškového cukru (1 šálka = 200 ml)

1 šálka mlieka

2 šálky hladkej múky (môžete dať aj polohrubú)

1 balenie vanilkového cukru

1 balenie prášku do pečiva

3 veľké broskyne nakrájané na mesiačiky

Postup:

Maslo vyšľaháme s cukrom. Potom pridáme vajcia a opäť vyšľaháme. Pridáme mlieko, múku, práškový cukor aj vanilkový cukor – vymiešame jednotné cesto. Časť cesta navrstvíme do vymastenej formy s priemerom 24 cm. Na dno nalejeme cesto, uložíme plátky ovocia, opäť cesto, plátky ovocia a môžeme dať piecť-

Pri teplote 180 stupňov pečieme dozlatista.

Najlepšie recepty na dnes