Recept na domáce TRUBIČKY s neskutočne jemným krémom: Hotové sú za 30 minút a všetkým doma sa už zbiehajú slinky!

Veľmi chutné trubičky len zo 4 ingrediencií s neskutočne jemným krémom.

Potrebujeme:

Cesto:

4 šálky hladkej múky

250 g oleja

250 ml kyslej smotany

3 žĺtky

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Krém:

3 bielky

1/4 čajovej lyžičky kyseliny citrónovej

150 g kr. cukru

Postup:

Múku preosejeme + nastrúhame vychladnuté maslo, vypracujeme drobivé cesto.

Pridáme kyslú smotanu a žĺtky, všetko premiešame, vypracujeme cesto.

Nechajte 2 hodiny v chladničke.

Cesto vyvaľkáme (stôl posypeme múkou), nakrájame na pásiky, stočíme na kovov étrubičky a pečieme pri teplote 190 ° asi 15-20 minút.

Dostala som spolu 32 kusov.

Bielkový krém:

Bielky s kyselinou citrónovou zamiešane. Pridáme cukor, premiešame.

Preložte misku na vodný kúpeľ a začnite bielky šľahať pri maximálnej rýchlosti mixéra asi 8 minút.

Šľaháme, kým krém nie je pevný a lesklý.

Odstavíme z plameňa a mixérom šľaháme ďalšiu minútu.

Vychladnuté trubičky naplníme vychladnutým krémom.

Posyeme práškovým cukrom.

Prajeme vám dobrú chuť!:-)

Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Témy:


Pridajte svoj komentár