Toto mi poradil lekár a odvtedy opäť môžem jesť vyprážané bez obáv: Geniálny trik, vďaka ktorému si ho môžu dopriať aj ľudia na diéte!

yprážané som už roky nejedla, vždy, keď som si dala chrumkavý karfiol alebo rezeň, trápili ma zažívacie problémy a preto som sa tejto neresti vyhýbala. Môj doktor mi poradil malý zlepšovák, ktorý sa mi na prvý pohľad javil ako vtip, no vyskúšala som a skutočne to funguje.

Vyprážané som už roky nejedla, vždy, keď som si dala chrumkavý karfiol alebo rezeň, trápili ma zažívacie problémy a preto som sa tejto neresti vyhýbala. Môj doktor mi poradil malý zlepšovák, ktorý sa mi na prvý pohľad javil ako vtip, no vyskúšala som a skutočne to funguje.

Je to celkom jednoduché, stačí, ak hneď, ako rezne, alebo zeleninu vypražíte na oleji dozlatista, ponoríte ich na malú chvíľku do vriacej vody. Potom hneď vyberieme a ako klasicky uložíme na papierový obrúsok. Na chuti vyprážaného to nič nezmení, akurát vám nebudete ťažko a je to aj omnoho diétnejšie – stačí sa len pozrieť do vody a uvidíte, koľko mastného ste z jedla odstránili. Ja si to neviem vynachváliť. Skúste na jednom kúsku a uvidíte sami. :-)

Simonka J.