plny-hrniec_transparent_negativ.png

Pekelne dobré MAĎARSKÉ zemiaky s klobásou s výbornou omáčkou: Všetko máte na jednom hrnci, bez kopy špinavého riadu!

Osmažené klobáska s fazuľou a zeleninou je veľmi chutný a hlavne sýty pokrm.

 

 

Toto chutné jedlo si môžete pripraviť na večeru, postačí vám zopár ingrediencií a pár minút času.

Vynikajúci recept na lahodné klobásové ragú z youtube kanála Herzhaft und lecker.

Potrebujeme:

4 zemiaky

450 g maďarskej klobásy

1 cibuľu

 

 

2 mrkvy

2 papriky

250 g cherry paradajok

400 ml konzervovanej fazule paradajkovej omáčke

100 ml hovädzieho vývaru

 

 

soľ

mleté čierne korenie

mletú papriku

petržlenovú vňať

Postup:

Klobásku nakrájame na kolieska a vložíme do panvice.

Smažíme približne 5 minút.

 

 

Cibuľu ošúpeme a prekrojíme na polovicu.

Potom nakrájame na plátky.

Osmaženú klobásu preložíme do misky.

 

 

Cibuľu pridáme na panvicu.

Smažíme jednu minútu.

Ošúpanú mrkvu nakrájame na kolieska.

 

 

Mrkvu vložíme do panvice a smažíme 2 minúty.

Zemiaky ošúpeme a nakrájame na kocky.

Pridáme k zelenine na panvici, premiešame a smažíme 2 minúty.

 

 

Papriku prekrojíme a odstránime jadierka.

Nakrájame na plátky.

Pridáme do panvice a premiešame.

 

 

Zeleninovú zmes osolíme, ochutíme čiernym korením a mletou paprikou.

Všetko spolu dôkladne zmiešame.

Pridáme fazuľu v omáčke, premiešame a smažíme 2-3 minúty.

Po uplynutí doby pridáme na polovicu prekrojené cherry rajčiny a klobásu.

Dôkladne zamiešame a nalejeme vývar.

 

 

Prikryjeme pokrievkou a varíme 20-30 minút.

Na tvrdej doske nasekáme petržlenovú vňať a pridáme do zmesi.

Môžeme servírovať.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: unsplash

Najlepšie recepty na dnes