Tortilly plnené omeletou, slaninou a špenátom

Chcete na večeru vyskúšať niečo nové? Tortilly plnené omeletou, slaninou a špenátom sú skvelým tipom na chutnú večeru, ktorá zasýti a jej príprava vám nezaberie veľa času. Plnené tortilly sú ľahko prenosné a preto sú ideálnou voľbou na rodinné pikniky v prírode, posedenie s priateľmi alebo chutný pokrm so sebou.

Potrebujeme (na 1 porciu):

1 tortillu

1 vajce

Postrúhaný syr

Pásik slaniny

Čerstvý špenát

...

Postup:

Rozšľahané vajca dáme na rozpálenú panvicu potretú olivovým olejom a počkáme, kým nezačne odparovať tekutina.

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_01

Potom pridáme za hrsť postrúhaného syra (môžeme použiť klasický eidam, mozzarellu, chedar alebo kozí syr).

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_02

Keď sa syr začne roztápať, pridáme pásik slaniny.

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_03

Na takto pripravenú omeletu položíme tortillu priamo na panvicu.

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_04

Necháme ešte chvíľu na panvici a potom jednoducho vyklopíme na tanier. Na vrch pridáme špenát, tortillu zrolujeme a chutný pokrm je na svete.

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_05

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_06

bacon-cheddar-spinach-breakfast-roll-ups_hero

Prajeme vám dobrú chuť :-)