Torta „SNICKERS“ upečená v mikrovlnke za 7 minút: Neodolateľná delikatesa, ktorá vám bude miznúť pred očami!

Lahodná čokoládová torta pripravená z dostupných, jednoduchých a dalo by sa povedať aj lacných surovín.

Tento úžasný dezert pripravíte bez použitia rúry.

 

 

Nenáročný a rýchly recept na bezkonkurenčnú snickers tortu РЕЦЕПТЫ НАТАЛИ.

...

Potrebujeme:

220 g pšeničnej múky

30 g kakaa v prášku

2 ČL prášku do pečiva

6 PL kryštálového cukru

100 ml rastlinného oleja

300 ml vody alebo mlieka

Na polevu:

100 g pražených arašidov

2 tabuľky mliečnej alebo horkej čokolády (160-180 g)

2 PL rastlinného oleja

Postup:

Do hlbokej misy preosejeme múku.

Potom preosejeme aj kakao.

 

 

Ďalej nasypeme prášok do pečiva a soľ.

Nakoniec pridáme cukor.

Metličkou dôkladne vymiešame.

 

 

Potom nalejeme olej a teplú vodu.

Všetko spolu premiešame metličkou.

 

 

Dno a boky okrúhlej sklenenej formy na pečenie vystelieme papierom na pečenie.

Aby nám papier lepšie držal, tak okraje potrieme olejom.

 

 

Cesto nalejeme do formy.

Formu vložíme do mikrovlnky.

Pečieme 7 minút pri výkone 800 wattov (v predhriatej rúre na 180°C 35-40 minút).

 

 

Po upečení vyberieme cesto z formy, odstránime papier a necháme ho vychladnúť.

Na tvrdej podložke nožom nasekáme pražené arašidy.

 

 

Do misky nalámeme čokoládu a pridáme olej.

Čokoládu roztopíme v mikrovlnnej rúre a metličkou rozmiešame do hladka.

 

 

Do čokolády pridáme arašidy, premiešame a nanesieme zo všetkých strán na tortu.

Dezert vložíme na pol hodinu do chladničky.

 

 

Po vybratí z chladničky môžeme sladkú lahôdku servírovať.

Dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: unsplash
Foto: pixabay