plny-hrniec_transparent_negativ.png

Takto pripravujú bravčovú panenku v päťhviezdičkovom hoteli: Špeciálny druh receptu!

Tento luxusný recept osloví každého gurmána.

Aby bola táto bravčová panenka skutočne dokonalá, je dôležité dodržať všetky zobrazené detaily.

 

 

Famózny recept na pečenú bravčovú panenku z youtube kanála Fleisch Rezepte.

Potrebujeme:

1 kg bravčovej panenky

soľ

mleté čierne korenie

olivový olej

tymian

maslo

3-4 strúčiky cesnaku

Na oblohu:

3 červené cibule

3 červené papriky

3-4 čili papričky

soľ

mleté čierne korenie

1 PL krémového balzamikového octu

1 PL kryštálového cukru

bazalku

Na bruschettu:

bagetu

olivový olej

cesnak

Postup:

Bravčovú panenku nakrájame na hrubšie plátky.

Z oboch strán osolíme a posypeme čiernym korením.

 

 

Panvicu naolejujeme a pridáme nakrájanú cibuľu.

Pridáme na plátky nakrájanú červenú papriku a premiešame.

 

 

Ďalej pridáme na kolieska nakrájanú papričku a zamiešame.

Zmes osolíme, posypeme čiernym korením.

Dobre premiešame.

 

 

Pridáme balzamikový ocot a vareškou premiešame.

Ďalej pridáme cukor a miešame, kým neskaramelizuje.

 

 

Nakoniec pridáme nasekanú bazalku, zamiešame a panvicu odstavíme zo sporáka.

Bagetu nakrájame na kolieska.

 

 

Potom bagetu polejeme olivovým olejom a na panvici opečieme z oboch strán.

Po opečení potrieme krajce cesnakom.

 

 

Panvicu polejeme olejom.

Poukladáme mäso a opečieme ho z oboch strán.

 

 

Na panvicu pridáme vetvičky tymianu.

Ďalej pridáme maslo, pretlačený cesnak a premiešame.

 

 

Výslednou šťavou polejeme mäso.

Mäso servírujeme s prílohou a chrumkavou bruschettou.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: tjn
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels

Najlepšie recepty na dnes