plny-hrniec_transparent_negativ.png

Tajomstvo, ako pripraviť dokonale jemné a mäkučké BRAVČOVÉ je konečne odhalené: Nejedli ste chutnejšiu krkovičku!

Bravčové mäso, ktoré sa topí v ústach. Jednoduchý spôsob prípravy bravčového steaku!

Pripravte si doma šťavnaté bravčové plátky, ktoré vám pošteklia nielen chuťové, ale aj čuchové bunky.

 

 

Mäsové lahôdka, ktorú si budete chcieť dopriať takmer každý deň.

Nenáročný recept na šťavnaté bravčové plátky z youtube kanála Taste to Share PH.

Potrebujeme:

800 g bravčovej krkovičky

soľ

 

 

mleté čierne korenie

cesnakový prášok

2 PL masla

 

 

5 strúčikov cesnaku

1 PL sójovej omáčky

1,5 PL medu

Voliteľné – ako príloha:

 

 

Varené alebo opekané zemiaky

Čerstvá zelenina

Zapekaná alebo grilovaná zelenina

Zemiaková kaša

Čerstvé pečivo

Postup:

Bravčovú krkovičku nakrájame na plátky.

Posypeme soľou, čiernym korením a cesnakovým práškom.

Rukou votrieme a celý proces zopakujeme aj z druhej strany.

 

 

Na panvici zohrejeme trochu oleja.

Vložíme plátky.

Z oboch strán ich osmažíme do zlatista.

 

 

Osmažené mäso preložíme na tanier.

V rovnakej panvici roztopíme maslo.

Pridáme nasekaný cesnak a smažíme do zlatista.

 

 

Potom vložíme bravčové plátky späť do panvice.

Zvýšime teplotu.

Pridáme sójovú omáčku a mäso osmažíme z oboch strán.

 

 

Nakoniec pridáme med.

Mäso smažíme z oboch strán do zlatohneda.

Môžeme servírovať s nakrájanou cibuľkou.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť!

Video návod:

 

 

Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: pixabay
Foto: unsplash
Foto: unsplash
Foto: pixabay

Najlepšie recepty na dnes