Tajomstvo prípravy dokonalej praženice

11

Praženicu už určite ochutnal každý z nás. Okrem rýchlej a jednoduchej prírpavy sme si obľúbili aj jej lahodnú chuť. Práve vďaka nej je tento pokrm skvelou voľbou na rýchle raňajky, teplú večeru či výdatný olovrant. Dnes vám prezradíme, ako dosiahnuť aj bolo aj toto na prvý pohľad obyčajné jedlo hotovou delikatesou.

Šéfkuchár radí

Trik spočíva v pridaní kyslej smotany, ktorá celý pokrm úžasne zjemní a dodá mu krémovú konzistenciu. Rozdiel spoznáte už pri prvom súste! :-)

Potrebujeme:

8 vajec

3 lyžice kyslej smotany

2 lyžice masla

Soľ, čierne mleté korenie

½ šálky strúhaného syra (voliteľné)

Postup:

V miske rozmiešame vajcia, smotanu, soľ a korenie. Na panvici rozpustíme maslo a za stáleho miešania na panvicu vylejem vaječnú zmes. Vmiešame syr a varíme, kým zmes nezíska tú správnu konzistenciu.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: countryliving

Témy:


Pridajte svoj komentár