TAJOMSTVO neskutočne šťavnatých a mäkučkých bravčových rezňov: Zabudnite na trojobal a pridajte TÚTO prísadu!

Máme pre vás skvelé vylepšenie na bravčové rezne, ktoré sú neskutočne mäkkučké a šťavnaté.

Keď ich budete najbližšie robiť, vynechajte trojobal a skúste toto vylepšenie.

 

 

Tajomstvo je v úplne jednoduchej marináde, ktorú môžete okrem rezňov využiť aj na prípravu grilovaných dobrôt.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Neuveríte, čo dokáže táto kombinácia prísad aj s tuhým bravčovým mäsom.

Z výsledku budete nadšení.

Potrebujeme:

6 plátkov vykostenej krkovičky. stehna alebo karé

2 polievkové lyžice majonézy

2 vajcia

2 strúčiky cesnaku

pol zväzku kôpru

pol zväzku petržlenu

1 polievková lyžica citrónovej šťavy

soľ

korenie

strúhanka na obaľovanie

bravčová masť alebo olej na vyprážanie

Postup:

Mäso si najskôr nakrájame na plátky.

 

 

Môžete použiť krkovičku, karé, alebo bravčové stehno.

Plátky mäsa opláchneme, osušíme papierovými utierkami.

Rovnomerne ich naklepte pod fóliou.

 

 

Posypeme ich soľou a korením.

Do misky na marinádu dáme majonézu a pridáme vajcia.

Dobre premiešame.

 

 

Pridáme nasekané strúčiky cesnaku.

Pridáme aj nasekaný kôpor, petržlenovú vňať a citrónovú šťavu.

 

 

Zmiešame všetky ingrediencie.

Plátky mäsa vložíme do marinády.

 

 

Premiešame tak, aby zmes pokryla kúsky mäsa.

Misku prikryjeme fóliou a vložíme na 1-6 hodín do chladničky.

 

 

Po uplynutí tejto doby mäso zľahka scedíme z marinády.

Potom ich obalíme v strúhanke.

 

 

Opečieme na panvici s rozpáleným tukom do hneda z oboch strán.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pexels
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay
Foto: pixabay