Nepečený dezert z čerstvých pomarančov a lahodnej smotany. Skvelá alternatíva obľúbenej nepečenej smotanovo-piškótovej torty, ktorá vás príjemne osvieži.

Potrebujeme:

500 g jemného tvarohu

2 kelínky kyslej smotany

5 pomarančov – očistených a nakrájaných na kolieska

Detské piškóty

Práškový cukor

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Postup:

Tvaroh zmiešame s kyslou smotanou a osladíme podľa chuti (ja som použila 3 lyžice cukru).  Pripravíme si väčšiu misku, ktorú vysteliem potravinovou fóliou. Misku vyložíme kolieskami pomarančov a vrstvíme krém s piškótami a kolieskami pomarančov (môžeme použiť aj iné ovocie) ako pri klasickej nepečenej torte. Keď máme misku naplnenú až po okraj, dáme tortu stuhnúť na noc do chladničky.

Tortu vyklopíme na tácku a môžeme podávať.

Prajeme vám dobrú chuť. :-)

zdroj: nosalty

 

Témy:


Pridajte svoj komentár