Stupavské zelové pagáče bez droždia: Nikdy v živote som nejedla väčšiu pochúťku z kyslej kapusty!

Potrebujeme:

300 g hl. múky,

1 pr.do pečiva

1 tvaroh vo vaničke

1 hera

1 káv.lyžička soli,

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

250 g kyslej kapusty (vytlačiť šťavu) a nakrájať na drobno

Na potrieť

žĺtok a trošku mlieka, hrubšiu soľ, rasca

Môj manžel dáva na vrch aj údený syr – voliteľné

Postup:

Rukami utvoríme cesto dáme ho na 2 hod uležať do chladničky. Potom vyvaľkáme na 1 cm hrubý plát a vykrajujeme kolieska. Dáme na papier na pečenie, potrieme žĺtkom s mliekom, posypeme soľou a rascou. Dáme piecť do vyhriatej rúry na 190-200 ° C do ružova. Môj muž pred dopečením ešte posype údeným syrom a nechá rozpustiť.

Témy:


Pridajte svoj komentár