KARFIOL len nastrúham, dám na panvicu a robím takto aj 3x do týždňa: Zdravá a výborná večera je hneď na stole!

Vynikajúci recept z karfiolu – žiadne vyprážanie ani trojobal a máte perfektnú večeru.

 

 

Toto jedlo robím vždy, keď je doma karfiol.

Tento recept sme pre vás našli na youtube.

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

Potrebujeme:

Karfiol – ½ kus

Vajcia – 2 kusy

Múka hladká – 50 g

Petržlen – 1 zväzok

Čierne korenie – ½ čajovej lyžičky

Soľ – 1 čajová lyžička

Olej na vyprážanie – 2 lyžice

Postup:

Pripravíme si karfiol a zbavíme ho listov.

 

 

Nastrúhame karfiol.

 

 

 

Nakrájame petržlenovú vňať.

 

 

Pridáme petržlenovú vňať, vajcia, soľ, čierne korenie.

 

 

Nakoniec pridáme aj múku a dobre premiešame.

 

 

Panvicu vymastíme rastlinným olejom.

 

 

Rozložte zmes na panvicu.

 

 

Smažte na strednom ohni, zakryté 7 minút.

 

 

 

Prevrátime, pečieme ďalších 7 minút.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod:

 

 

Témy:


Pridajte svoj komentár