Nastrúhaná mrkva, ktorá je chutnejšia ako zemiaky: Pridala som len 2 vajcia, kúsok syra a výsledkom je pochúťka ako hrom!

463

Vynikajúca príloha z mrkvy, ktorá ma svojou chuťou veľmi milo prekvapila. Podávala som ju ako prílohu ale aj ako rýchlu a veľmi chutnú večeru. Nám chutila o to viac, že mrkvička bola z našej úrody.

Potrebujeme:

3 mrkvy

2 vajcia

50 g nastrúhaného syra

Soľ a čierne mleté korenie

Postup:

Mrkvu očistíme a nastrúhame.

Pridáme dve vajcia a nastrúhaný syr – ja som použila mozzarellu.

Ochutíme soľou a mletým čiernym korením.

Na oleji opečieme z oboch strán dozlatista.

Je to vynikajúce jedlo – vrelo odporúčam vyskúšať každému, chuť vás prekvapí.

Video návod:

 

 

Témy:


Pridajte svoj komentár