Šťavnaté rezne Havaj: Raz skúsite a na vyprážané rezne si ani nespomeniete!

Ja som ich pôvodne vyskúšala ako z núdze cnosť, keď som naozaj nestíhala zložité recepty. Tak sa nám to všetkým zapáčilo, že teraz už sú na stole pravidelne.

Ja som ich pôvodne vyskúšala ako z núdze cnosť, keď som naozaj nestíhala zložité recepty. Tak sa nám to všetkým zapáčilo, že teraz už sú na stole pravidelne.

Potrebujeme:

3 ks kuracích pŕs

Kyslú smotanu

Kolieska ananásu

Vajce

Strúhaný syr

...

Cesnak (2 strúčiky), soľ, korenie

Postup:

Kuracie prsia umyjeme, nakrájame na tenšie plátky a tie zľahka naklepeme pod fóliou. Mäsko ochutíme soľou a korením. Kyyslú smtoanu zmiešame s pretlačným cesnakom, soľou a korením a do tejto zmesi ponoríme každý kúsok mäska. Potom mäsko obalíme v rozšľahanom vajíčku a preložíme na plech vystlaný papierom na pečenie.

Na každý kúsok uložíme plátok ananásu a navrstvíme strúhaný syr. Pečieme vo vyhriatej rúre pri teplote 180 stupňov asi 30-40 minút.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

autor: Ľubka