plny-hrniec_transparent_negativ.png

Solero je dezert, ktorý tromfne aj zmrzlinu: Pred rokmi sme skúsili na dovolenke a teraz na ňom frčíme každé leto!

Výborný dezert na leto. Svieži a veľmi, veľmi chutný. 

Výborný dezert na leto. Svieži a veľmi, veľmi chutný.

Potrebujeme:

1 konzerva broskýň – broskyne nakrájame na kocky
500 g jogurtu (vanilková príchuť)
400 ml smotany na šľahanie
2 ks vanilínového cukru
2 ks stužovača do šľahačky
3 šálky džúsu
3 bal. pudingu bez varenia Creme Olé

Postup:

Broskyne navrstvíme do misy alebo do pohárov a na ne navrstvíme jogurt. Pokračujeme vrstvou šľahačky, ktorú sme si ušľahali stužovačom. Šťavu vyšľaháme so šťavou a navrstvíme na vrch (ak nemáte pudingy bez varenia, použite klasický puding a jednoducho uvarte, stačia aj dva balíky pudingu). Nalejeme na vrch dezertu a dáme do chladničky vychladiť.

Prajeme vám dobrú chuť! 

zdroj: kochbar

Najlepšie recepty na dnes