plny-hrniec_transparent_negativ.png

Skvelý tip, ako udržať bylinky čerstvé celé mesiace aj bez zmrazovania

Vynikajúci tip, ako uchovať bylinkám čerstvosť a všetky vitamíny na dlhé obdobie. Zároveň tiež získate vynikajúcu ingredienciu, ktorá skvele ochutí vaše jedlo.

Vynikajúci tip, ako uchovať bylinkám čerstvosť a všetky vitamíny na dlhé obdobie. Zároveň tiež získate cennú ingredienciu, ktorá skvele ochutí vaše jedlo.

Pripravte si domáci bylinkový olej. Tento olej môžeme pripraviť zo zelených byliniek, akými je bazalka, petržlenová vňať, bazalka, koriander, kôpor a iné.

1

Potrebujeme:

Zelené bylinky

Rastlinný olej (olivový, repkový, slnečnicový)

Čisté poháre na zaváranie

Postup:

Zelené bylinky umyjeme a necháme vysušiť.

Bylinky jemne nasekáme nožom a vtlačíme do skleneného pohára- Zalejeme olejom tak, aby boli bylinky celkom zaliate. Uchovávajte v chladničke na najchladnejšom mieste.

2

Najlepšie recepty na dnes