plny-hrniec_transparent_negativ.png

Polovicu kapusty LEN nakrájame na rezance, zalejem a robím takto aj 3x do týždňa: Vynikajúca SEDLIACKA večera za minútku na stole!

Vynikajúci tip na rýchlu a ľahkú večeru, ktorú viete pripraviť z obyčajnej kapusty.

 

 

Recept sme našli na youtube.

Potrebujeme:

180 g kapusty

2 vajcia

3 lyžice paradajkovej omáčky (omáčka na pizzu alebo aj kečup)

70 g syra mozzarella

2 klobásy

1/4 cibule

Voliteľné:

soľ

korenie

bylinky podľa chuti

Postup:

 

 

Kapustu nakrájame na rezance.

 

 

Namočíme do vody.

Necháme 10 minút máčať.

 

 

Nakrájame nadrobno cibuľu.

 

 

Nakrájame klobásu.

Syr nastrúhame.

 

 

Kapustu ešte prepláchneme pod vodou.

Necháme dôkladne odkvapkať.

V miske vyšľaháme 2 vajcia so soľou a korením.

 

 

Pridáme ku kapuste.

Dobre premiešame.

 

 

Na panvici rozpálime torchu oleja.

Navrstvíme kapustovú zmes.

 

 

Je dôležité, aby tvorila jednotný – kompaktný povrch.

 

 

Prikryjeme.

Necháme piecť asi 4 minúty.

 

 

Pomocou taniera obrátime.

Potrieme paradajkovou omáčkou.

 

 

 

 

 

Posypeme cibuľkou.

Pridáme kolieska klobásy a nakrájaný syr.

 

 

Prikryjeme a necháme zapiecť, kým sa syr nerozpustí.

 

 

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Video návod nájdete TU.

 

Najlepšie recepty na dnes