Potrebujeme:
mlieko – 400 ml
smotana na šľahanie – 400 ml
práškový cukor – 150 g
jogurt – 500 g
tvaroh – 500 g
vanilková esencia – 5 ml
cukor – 200 g
stužovač do šľahačky – 20 g
dlhé piškóty – 300 g
konzervované broskyne – 100 g + 100 g + 100 g
kokosové vločky – 20 g
Rozmer formy 20×30 cm
Postup:
Piškóty namočíme do mlieka a uložíme do formy.
Tvaroh zmiešame s jogurtom, cukrom a rozmixujeme.
V samostatnej miske vyšľaháme smotanu s práškovým cukrom a stužovačom do tuhej šľahačky.
Obe hmoty spolu zmiešame.
Na piškóty navrstvíme časť krému, nakrájané ovocie a uložíme opäť vrstvu piškót.
Pokračujeme zvyškom krémom a dozdobíme ovocím a ozdobíme kokosom.
Odložíme na 1 hodinu do chladničky a môžeme podávať.
Foto: youtube/ Cookrate
Foto: youtube/ Cookrate
Foto: youtube/ Cookrate
Foto: youtube/ Cookrate
Foto: youtube/ Cookrate
Foto: youtube/ Cookrate
Foto: youtube/ Cookrate