Rýchly obed: Cestoviny s krémovou hubovou omáčkou

Nemáte čas na zdĺhavé vyváranie? Vyskúšajte skvelé a rýchle jedlo z cestovín a krémovej omáčky, ktoré vyčarujete behom chvíľky.

Potrebujeme:

400 g špagiet

500 g húb

200 ml sladkej smotany (10%)

2 lyžice sójovej omáčky

1 ½ lyžice oleja

Najlepšie nápady na váš e-mail

Nechajte sa inšpirovať! Každý deň vám pošleme súhrn najlepších nápadov priamo na váš e-mail.

1-2 strúčiky cesnaku

Postup:

Cestoviny uvaríme v slanej vode Al dente.

Huby nakrájame na menšie kúsky a orestujeme na rastlinnom oleji po dobu približne 15 minút, kým sa tekutina neodparí a huby nezískajú zlatistú farbu.

Potom k hubám pridáme smotanu, sójovú omáčku a nadrobno nakrájaný cesnak. Premiešame a varíme 3-5 minút a podľa potreby dochutíme soľou a korením.

Omáčku zmiešame s cestovinami a inheď podávame.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

zdroj: vk

Témy:


Pridajte svoj komentár