Obrovská výhoda tohto krémešu je v tom to, že je nepečený a predsa je veľmi chutný. Dobrá voľba bude aj keď čakáte hostí, lebo toto má rád každý. Je vynikajúci a každý ho má rád.
Potrebujeme:
- 400 g sušienok (bebe keksov)
- 9 dl mlieka
- 2 bal. Vanilkového pudingu
- 1 bal. vanilkový cukor
- 1 lyžička citrónovej kôry
- 15 dkg masla
Postup:
Puding si uvaríme klasickým spôsobom spolu s cukrom a necháme vychladnúť. Po vychladnutí doň vmiešame maslo našľahané s vanilkovým cukrom a citrónovú kôru – ešte spolu prešľaháme.
Do menšieho plechu si poukladáme sušienky, tesne vedľa seba (môžeme pokvapkať uvarenou kávou) a natrieme krémom. Takto vrstvíme kým nepoužijeme všetok krém, vrstvenie ukončíme sušienkami. Vrch môžeme poliať čokoládou. Odložíme do chladničky na 3 hodiny aby nám zmäkol, potom môžeme podávať.
Prajeme vám dobrú chuť! :-)