plny-hrniec_transparent_negativ.png

Viedenské rolky na cesnaku: Nemusíte riešiť náplň ani obaľovanie – takto výborne nechutí ani nedeľný rezeň!

Výborný a hlavne rýchly receptík. Netreba plniť a aj tak sú fantastické. Recept je z našej kuchárskej knihy pod názvom Viedenské rolky.

Výborný a hlavne rýchly receptík. Netreba plniť a aj tak sú fantastické. Recept je z našej kuchárskej knihy pod názvom Viedenské rolky.

Potrebujeme:

Kuracie rezne

125 g masla

3 strúčiky cesnaku

1 šálka strúhanky

1 šálka syr nastrúhaný

Červená paprika

Korenie čierne mleté, soľ

Postup:

Kuracie prsia si nakrájame na tenké plátky. Maslo roztopíme v hrnci a vmiešame doň pretlačný cesnak. Do strúhanky zamiešame nastrúhaný syr, papriku, korenie a soľ. Plátky kuracích pŕs namočíme do zmesi masla s cesnakom, zrolujeme a vložíme do vymastenej zapekacej misy. Posypeme zmesou strúhanky, korenín a syra. Pečieme na 200 stupňov až kým nechytia prsia hnedastú kôrku. Potom podlejeme vodou a dusíme ešte 20 min, pod pokrievkou. Podávame s prílohou podľa chuti.

Prajeme vám dobrú chuť! :-)

Miška T.

Najlepšie recepty na dnes